Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Receptes - konditorija, miltu izstrādājumi

Salāti un uzkodas Uzkodas Zupas un buljoni zupas Pamatēdieni Jēra gaļas pamatēdieni Konditoreja, miltu izstrādājumi Konditorea, miltu izstrādājumi konditorija, miltu izstrādājumi Dzērieni bezalkoholiskie Dzērieni ar alkoholu Medījumu gaļa Piedevas pamatēdieniem Zivju pamatēdieni Zivju pamatēdieni Deserti Latviešu tradicionālie ēdieni Āzijas virtuve Ievārījumi, džemi, kompoti Ievāriīumi, džemi kompoti
20.03.2018

Mazās siera kūciņas

5 gab. 2,5 stundas + 2 stundas saldētavā
Sastāvdaļas
Muskovado sloksnītēm
100 g sviesta
95 g Dansukker gaišā Muscovado cukura
70 g Dansukker Dzidrā sīrupa
1 tējkar. Dansukker vaniļas cukura
150 g kviešu miltu
1/2 tējkar. cepampulvera


20.03.2018

Šokolādes torte ar mīksto bezē


10-12 porcijas 1 stunda + 2-3 stundas ledusskapī

Sastāvdaļas pamatnei
50 g sviesta
10 Digestive cepumu
3 ēdamkar. Dansukker nerafinētā cukurniedru cukura
Šokolādes krēmam
150 ml saldā krējuma
90 g Dansukker nerafinētā cukurniedru cukura
95 g Dansukker tumšā Muskovado cukura
3 olu dzeltenumi
150 g tumšās šokolādes
90 g sviesta istabas temperatūrā
1 šķipsniņa sāls

19.12.2016

Rulete ar vīģēm un maskarpones krēmu

Sastāvdaļas
Pamatnei
3 olas
125 g  Dansukker baltā cukura
1 tējkar. Dansukker vaniļas cukura
120 g  miltu
0,5 tējkar. cepampulvera
1 citrona miziņa
2 tējkar. malta kanēļa

Mascarpone krēmam
350 ml  saldā krējuma
250 g maskarpones siera
3 ēdamkar. Dansukker pūdercukura
6 ēdamkar. vīģu ievārījuma


16.10.2016

Krēmkūka bez cepšanas

Sastāvdaļas:
- cepumi ar kakao 300 g

Krēmam: 
- ūdens apmēram 75 ml 
- 250 g skāba krējuma 
- 250 g biezpiena 
- 100 g cukura 
- 1 ēdamk. želatīnu

Dekorēšanai 
- šokolādes skaidiņas



Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts